Sluiten
Snel vacatures vinden63959 vacatures online
Ik zoek
Over ons

Over Hanze Media Groep

De Hanze Media Groep is uitgever van vier vacaturebanken, te weten Bouwvacatures, Techniekvacaturebank, Officevacatures & Vacant. Vacant is de enige vacaturebank die niet 'branche specifiek' is.  Door de kracht van een combinatieplaatsing op onze sites kunnen wij het resultaat van uw wervingcampagne maximaliseren tegen een zeer scherpe prijs.

Onze doelstelling is een scala aan vacaturebanken aan te bieden die, ieder op zich, de werkzoekende op efficiënte wijze inzicht verschaft in de voor hem of haar interessante vacatures. Daarbij wordt uitgegaan van definieerbare doelgroepen die aan te duiden zijn in de markt. De vacaturesites dienen een heldere, voor de gebruiker herkenbare indeling te hanteren, waardoor snel de juiste vacature gevonden wordt.

De Hanze Media Groep streeft een eerlijke transparante werkwijze na, die vooral gericht is op duurzaamheid in haar relaties.

Dit netwerk van branche specifieke vacaturebanken kan u niet alleen helpen bij het vinden van kwalitatief personeel voor uiteenlopende functies, ook het opbouwen van naamsbekendheid via bannering of mailingen onder specifieke doelgroepen als onderdeel van uiteenlopende marketing campagnes behoort tot de mogelijkheden.

Over Vacant

Vacant is al sinds 1996 een vacaturebank. Ooit begonnen op papier en sinds 1999 met een website. Binnen de branche neemt zij dan ook een zeer prominente plaats in. Vacant genereert maandelijks 100.000 pageviews en wordt door 25.000 kandidaten bezocht.